Aracının Bakım Paketini Bul
Aracınıza Uyumlu Olan Filtre Bakım Paketini Buradan Bulabilirsiniz.

Neden Sizden Şasi Numarası İstiyoruz?

30-12-2020 13:12
Neden Sizden Şasi Numarası İstiyoruz?

Şasi Numarası Nedir?

Şasi numarası, İngilizcesi VIN (Vehicle Identification Number) yani Araç Kimlik Numarası anlamına gelmektedir. Bu numara, motorlu taşıtların hepsine bir defaya mahsus olarak atanır. Bu sayede motorlu taşıtın üretim yeri, üretim yılı, motor hacmi gibi birçok bilgiye ulaşılabiliyor.

Şasi numarası 17 karakterden oluşur, içeriğinde hem harf hem de rakam bulunmaktadır. Renault araçların şasi numaraları VF1, Dacia araçların şasi numarası ise UU1 ile başlar. Şasi numarası aracınızın sürücü tarafında ön camın üzerinde, kaputun altında, aracınızın ruhsatında ve sigorta poliçenizde yer almaktadır.

Tan Otomotiv / renaulttoptancisi.com ekibine Renault ve Dacia marka araçlarınız için yedek parça sorduğunuzda sizlerden aracınızın şasi numarasını isteriz.

Neden Sizden Aracınızın Şasi Numarasını İstiyoruz?

Şasi numarası, yukarıda belirtmiş olduğumuz özelliklerin yanı sıra aracınızın montajında kullanılan ve aracınıza uyumlu olan parçaları görmemizi sağlıyor. Aracınızın şasi numarasını, kullandığımız Renault lisanslı yedek parça kataloğuna girdiğimizde aracınıza uyumlu olan bütün parçaları görebiliyoruz.

 

Bu sayede bizlerden aldığınız yedek parçaların aracınıza uyumsuz olması gibi bir durumla karşılaşmıyorsunuz. Bu sayede hem siz mağdur olmuyorsunuz hem de biz sizlere karşı mahcup olmuyoruz.

Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.